Nick Nanning scoort op Belgische bodem

Nick Nanning scoort op Belgische bodem

In het Azelhof stonden er gisteren nog een 1m20 en een 1m10 rubriek op het programma om de dag af te sluiten. 

1m20

In het 1m20 ging de overwinning naar de Franse ruiter Jean Francous Mallinjoud. Met Galway Girl onder het zadel, sprong hij een foutloze tweede fase in 29,21 seconden. Hiermee bleef hij de Nederlander Nick Nanning voor die met Bandia de tweede plaats voor zijn rekening nam. Zij lieten het hout onaangeroerd en finishten in 29,42 seconden. Mathis Charon Deligny en Cornaline Du Lys (v. Ugano Sitte) namen de derde plaats voor hun rekening.

Stella Röhlcke (I've Got The Key) en Benny Naessens (Corlabella EDM Z) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats mee naar huis.

Klik hier voor de resultaten

1m10

In het 1m20 was Fernandez Salazar Federica de snelste. Hij sprong een foutloze ronde met Seltique onder het zadel en klokte af in 28,82 seconden. Alexandra Gazo en Guylian-ge.mi (v. Val T'horens vd Padenborre) eindigden op de tweede plek na een foutloze ronde in 30,36 seconden. Romy Ruyl (Echarme C) eindigde op de derde plaats.

Staf Beddeleem (Merkel van Orti) en Josephine Lepage (Jacintha vh Kriekenhof) vervolledigden de top vijf op de vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten