Nederland haalt overwinningen binnen in Peelbergen

Nederland haalt overwinningen binnen in Peelbergen

Een drukke dag in Peelbergen vandaag. Er waren overwinningen voor Teddy van de Rijt, Niels Bulthuis, Ruben Romp en Joost Martens.

CSI2* - 1.45

Joseph Clayton en Like A Diamond van het Schaeck (v. Diamant de Semilly) winnen de proef in een spannende barrage. Met 40.12 blijven ze nipt voor Thiago Ribas da Costa en Kassandra van 't Heike (v. Epleaser van 't Heike) die finishen in 40.21. Dat de gehele strijd om de podiumplaatsen nipt was, bewijzen Alexander Butler en Chilli B (v. Berlin) door te finishen in 40.23. 


CSI2* - 1.40

Teddy van Rijt wint de met Gino (v. Echo van 't Spieveld) in 67.06. Julie Welles en Greatfull volgen in 67.48. Emile Tacken sluit het podium af met Another Lady (v. Padinus) in 69.21. Kessy Van Berlo springt met Elegant (v. Verdi) een foutloze ronde en eindigt als twaalfde. Anouk de Ruijter en Huepens Conquestador (v. Chin Chins Erbe) vinden we terug op de zestiende plaats. 


CSIYH1* - 7YO - 1.35

Niels Bulthuis was met Hilton als enige het Duitse geweld te snel af in deze proef. Sophie Hinners deed met Hedrick's HX (v. Bustique) een gooi naar de overwinning maar ving bot. Heinrich Leikert volgt met Hollie (v. Cavalier) op drie. 
Pieter Keunen finisht met Hugo (v. Bodinus) als negende. Ook Niels Knape springt met Rosi Blue (v. Check In) in de prijzen, hij eindigt op een twaalfde plaats. 


CSI2* - 1.35

In deze kwalificatie voor de Small Tour finale nam Ruben Romp met Pirate Andalou (v. Nabab de Reve) de leiding voor Rikke Haastrup met Coupe Dior (v. Coupe du Coeur). Haastrup bleef dan op zijn beurt weer voor Leon Thijssen met Da Vinci (v. Numero Uno).

Ruben Romp had de vorm goed te pakken, want met Teqilla Top (v. Untouchable M) eindigt hij achtste. Niels Bulthuis finisht in deze proef met Genereux Fortuna (v. Wizzerd) als negende. Ook Niels Knape en Chacelle vallen nog in de prijzen met hun twaalfde plek. 


CSI1* - 1.30

Angel Though was met Callumbus (v. Cassini II) de beste combinatie. Ze bleef zo voor Leon Thijssen met Grand Blanc de Villa d'Arto (v. Tangelo van de Zuuthoeve) die eindigden op twee, en Alexis Borrin met Utopia Montgothier (v. Diamant de Semilly) die eindigden op drie. Joos Martens springt met Butterfly du Val Fleuri Z (v. Bennington du Val Fleuri) net naast het podium en eindigt op de vierde plaats. Tot Slot vinden we Niels Bulthuis met Quote Z (v. Quasimodo Z) terug op de veertiende plaats. 


CSIYH1* - 5&6YO - 1.20/1.30

Joost Martens en Action Boy bleven voor Thiago Ribas Da Costa met Divine Andalouse (v. Cataki). Pal Flam en Pippi L sluiten de top drie. 
Larissa Bijl eindigt met Just Be Gentle op de negende plaats. 


CSI1* - 1.20

Christophe De Brabander wint met Geneve de Muze (v. Vigo d'Arsouilles) en blijft zo voor Eduardo Damiani Filizola met Evita B (v. Mr. Blue). Marie-Louise Thomas en Quantum Treat (v. Canto) zijn de derde combinatie op het podium. 


CSI1* - 1.10

Katharina-Marie Tesch en Queenette S (v. Quite Capitol) waren de beste combinatie over twee fasen. Meredith Wilson volgt met Casaretta (v. Conteur) op twee, Lucy Brady en Shalvano (v. Dalvallo) eindigen op drie. Tara van der Leegte en Calipso (v. Vainqueur) springen twee nette fasen en eindigen op de zevende plaats. 


Alle resultaten vind je hier