Mel Thijssen houdt Nederlandse eer hoog in Vilamoura

Mel Thijssen houdt Nederlandse eer hoog in Vilamoura

In Vilamoura werd zonet een rubriek voor 7-jarige paarden gesprongen. 39 combinaties traden aan in deze rubriek die in twee fases verreden werd. De winst ging naar de Ier Nicholas Butler. Hij rekende op Annaghquin Lady Jane (v. Royal Concorde) om in 32,01 seconden een foutloze ronde te springen. 

Hiermee bleef hij Jude Burgess voor die met Ivascalle (v. Baltic VDL) op de tweede plaats eindigde. Ook zij konden de nul behouden en finishten in 32,13 seconden. Douglas Duffin en Imperium RJ (v. Dakar VDL) namen de derde plaats mee naar huis. Voor hen was er een foutloze ronde in 32,86 seconden. 

Laura Renwick (Symphony) en Luiz Felipe Neto de Azevedo (Cirimba Z) eindigden op de vierde en de vijfde plaats. Mel Thijssen sprong net buiten de top vijf op de zesde plaats. Zij rekende op Isaac (v. Eurocommerce Napels) om in 33,83 seconden een foutloze ronde te springen. 

Klik hier voor de resultaten

1m40

Ook in het 1m40 kon Thijssen zich klasseren. Ze rekende op Enrique (v. Otangelo) om in 59,58 seconden een foutloze ronde te springen. Dit leverde haar de tweede plaats op. De winst was voor Yuri Mansur. Hij reed Carma de Blancheville (v. Mylord Carthago) foutloos naar de finish in 59,53 seconden. Michel Hecart en Caracole de la Roque (v. Zandor Z) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 59,73 seconden. 

Mario Wilson Fernandes (Lotus) en Laura Renwick (Harmonia) volgden op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten