Lisa Schröder en Rik van de Pas verdedigen Nederlandse eer in Emmers Cup

Lisa Schröder en Rik van de Pas verdedigen Nederlandse eer in Emmers Cup

Op Sentower Park in België wordt nog steeds de Emmers Cup georganiseerd. Verschillende Nederlanders komen aan deze rubrieken van start een Lisa Schröder en Rik van der Pas konden vandaag alvast naar een klassering rijden.

1m10

Rik Nauta begon alvast goed aan zijn dag door in het 1m10 naar de eerste plaats te springen. Hij rekende op Titan d'Hoyo (v. Kannan) om in 57,64 seconden naar de eindmeet te rijden. Hiermee bleef hij ruim zijn eerste achtervolgster Kyana Vranken voor die met Kostya (v. Lord Chin) op de tweede plaats eindigde; Zij en de 10-jarige ruin kwamen niet in de buurt van het hout en finishten in 61,79 seconden. Nikita van der Meerschen en D-Day de Lison Z (v. Darco) vervolledigden op podium.

Voor Rik van de Pas (Number One van de Bernsehoeve Z) en Daphné Bouwens (Marcus Quintus) was er respectievelijk een vierde en een vijfde plaats.

80 cm pony's

In de 80 cm rubriek voor pony's ging de winst naar Jill Nauta. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van haar 19-jarige Lady Hawk en finishte in 56,38 seconden. Ze nam bovendien ook de derde plaats mee naar huis met Mr Rojo. De tweede plaats was voor Pieter-Jan Anthonissen. Hij sprong een mooi nulronde met Sissi Optima (v. Goliath vd Groenweg) en finishte in 58,25 seconden. 

Lisa Schröder (Apache) en Lore Geutjens (Pablo KN) eindigden op de vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten