John Steeghs schrijft GP kwalificatie van Kronenberg op zijn naam

John Steeghs schrijft GP kwalificatie van Kronenberg op zijn naam

In Kronenberg ging de dag van start met een rubriek van de Youngster Tour en de kwalificatie van de CSI1* Grand Prix. In de rubriek voor 5- en 6-jarige paarden ging de overwinning naar Alexander Kumps. Hij rekende op Pokerface GV (v. Dieu-Merci van T&l x Drossan, f. Verberckmoes) om in 32,98 seconden een foutloze ronde te springen. 

Finja Bormann en Can Hope (v. Cascadello x Lord Z, f. Reimer) volgden op de tweede plaats; Zij konden een foutloze ronde achter hun naam noteren en finishte in 33,32 seconden. Joel Siersema en Loraine vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 34,99 seconden.

Bart van der Maat (Kwik One) en Perry Geryl (Caesar Obolensky Vb Z) eindigden op plaatsen vier en vijf. Klaas Koentges en Qendrick van de Bucxtale (v. Tangelo vd Zuuthoeve x Flipper d'Elle, f. Fenifarm) volgden op de vijfde plaats.

CSI1* GP kwalificatie

In de kwalificatie van de CSI1* Grand Prix kwalificatie was er een Nederlandse overwinning. John Steeghs reed Noeno Z (v. Numero Uno x Ramiro, f. Sikes) foutloos rond in 58,38 seconden. Tani Joosten en Despina 70 (v. Diarado x Prinz Oldenburg, f. Bergmann) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden een foutloze ronde springen in 59,87 seconden. Tina Lund (Hbr Charlotte) vervolledigde de top vijf na een foutloze ronde in 59,96 seconden.

Voor Alexander Kumps (Chac-Lisco Z) en Loenie Jonkers (Hurricane) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten