Guery scoort Hattrick in Saint-Tropez

Guery scoort Hattrick in Saint-Tropez

In Hubside werd zonet de laatste rubriek van de dag gesprongen. Het was een 1m45 rubriek van de CSI4*¨competitie waarin er rechtstreeks tegen de klok gereden werd. Jérôme Guery, die dit weekend al erg sterk van start ging, behaalde hier zijn derde overwinning. Dit keer rekende hij op Fais Toi Belle du Seigneur om in 49,14 seconden naar de finish te rijden. 

Alexis Deroubaix reed naar de tweede plaats. Hij liet met de Selle Francais hengst Bornthisway Chapelle (v. Kashmir van Schuttershof) alle balken in de lepels en finishte in 49,78 seconden. Paul Delforge was met Uschka du Tassier goed voor de derde plaats. Zij lieten het hout onaangeroerd en finishten in 50,32 seconden. 

Martin Fuchs nam met Tam Tam du Valon (v. Ogrion des Champs) de vierde plaats voor zijn rekening. Benoit Cernin en Uitlanders du Ter (v. Clinton) volgden op de vijfde plaats. Zij sprongen eveneens een foutloze ronde en finishten in 51,22 seconden. 

Leopold van Asten was de beste Nederlander op de veertiende plaats. Hij rekende op VDL Groep Urane de Talma (v. Argentinus) om in 56,99 seconden een foutloze ronde te springen.

Klik hier voor de resultaten