Fynona en Marten Luiten naar winst in Intermediaire II

Fynona en Marten Luiten naar winst in Intermediaire II

In Exloo heeft Marten Luiten zich laten opvallen in de Intermediaire II. Luiten bekoorde de jury in het zadel van Fynona (v.Ampère). 

Luiten en Fyona verzekerden een harmonieus optreden waarbij de merrie recht en gedragen de proef afwerkte. Het optreden resulteerde in heel wat waardering van de jury. Het resultaat was een mooie score van 72.500%. Hiermee verwees hij Zoë Kuintjes met Cupido naar de 2e plaats met een score van 70.735%. De derde plaats is voor Daphne van Peperstraten met Greenpoint’s Cupido.



Openingsrubriek voor Laura Marie Martin

Het CDI is vanochtend op het Hippisch Centrum in Exloo van start gegaan met de ponyruiters in de Subli Prijs. Laura Marie Martin scoorde sterk met haar pony DSP de Long (HB Daylight). Laura Marie, leerling van Semmieke Rothenberger, reed zeer sterk en liet een net afgewerkte proef zien en scoorde hiermee 73.238%. Ook op de 2 e plaats vinden wij een Duitse amazone, Franziska Roth met Daily Pleasure WE. Ook Franziska reed een nette proef en scoorde goed met 72.476%. De Nederlandse Bridget Lock met Nespresso maakt vanochtend het podium compleet met 71.810%. De jury was te spreken over de kwaliteitsvolle pony’s en talentvolle ponyruiters deze ochtend in Exloo.

F. © EventPhoto4You