Emmen bezet quasi volledig podium in Youngster Tour Bonheiden

Emmen bezet quasi volledig podium in Youngster Tour Bonheiden

In Bonheiden werden deze ochtend alvast twee rubrieken van de Youngster Tour gesprongen. Bij de 6-jarigen ging de winst naar Thierry Goffinet. Hij rekende op Oscar Kan Duresses (v. Kannan) om in 22,77 seconden een foutloze ronde te springen. Hiermee bleef hij de Nederlandse Kim Emmen voor die zowel de tweede als de derde plaats mee naar huis nam. Emmen zadelde Lady Angeles (v. Los Angeles) om in 22,80 seconden een foutloze ronde te springen, voor de derde plaats haalde ze Astrid's Lad (v. Luidam Elite) van stal.

Bart Anthonissen (Orange Juice Catsanoo) en Dries Dekkers (Orahe-K van't Kattenheye) volgden op de vierde en de vijfde plaats.

Bij de 5-jarige paarden ging de winst naar Frankrijk. Anna Maria Pokraszov reed Frimousse du Bidou (v. Tresor) foutloos doorheen de tweede fase in 24,52 seconden. Katja Haep was de beste Belgische op de tweede plaats. Haep kon de nul behouden en finishte in 26,80 seconden met Romy FZ (v. Baltic VDL) onder het zadel. Joao Charlesworth en Balou du Vol (v. Baloubet du Rouet) volgden op de derde plaats. Zij sprongen een foutloze ronde en klokten af in 27,11 seconden. 

Melissa Laenen (Jax Lvp) en Thijs Derk( Kwasilatour Fortuna) volgden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor alle resultaten