CSI Kronenberg: Beau Schuttelaar schittert in top vijf Grand Prix kwalificatie

CSI Kronenberg: Beau Schuttelaar schittert in top vijf Grand Prix kwalificatie

In De Peelbergen werd zonet de kwalificatie voor de CSI1* Grand Prix over een hoogte van 1m30 gesprongen. Er werd in twee fases gesprongen en Kaya Lüthi slaagde erin om de overwinning op haar naam te schrijven; Zij reed Ecl Ramera (v. Chateau de Brion) foutloos rond in 28,13 seconden. 

Marek Maitala volgde op de tweede plaats. Hij liet in het zadel van Hostesse de Laubry het hout onaangeroerd en klokte af in 28,66 seconden. Patrick Jonkmans en I Bay van het Langwater (v. Wiesender) verzekerden zichzelf van de derde plaats door in 28,95 seconden een foutloze ronde te springen. 

Beau Schuttelaar (Corsini) en Tobias Bremermann (Suzan B) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats. Fleur Jongejans (Ekinalita) en Fien van de Goor (Ielouka) sprongen ook in de top tien! 

Bij de 5- en 6-jarige paarden reed de Italiaanse Francesca Maggiore naar de overwinning. Zij kon in het zadel van Galatica een foutloze ronde achter haar naam noteren en finishte in 28,08 seconden. Alexander Kumps was met Pokerface GV (v. Dieu-Merci van T&L) goed voor de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen in 30,81 seconden. 

Joey Alberti (Brooklyn-Gin-W-Z) en Jan Janssen (Kalm-Hay) vervolledigden de top vijf. 

In het 1m20 reden Joey Alberti (Heartbreaker de Lux) en Tara van der Leegte (Calipso) naar een top tien klassering. 

Klik hier voor alle resultaten