CSI Bonheiden: Raijmakers en Emmen starten de dag in top vijf

CSI Bonheiden: Raijmakers en Emmen starten de dag in top vijf

In Bonheiden staat de CSI2* Grand Prix later vandaag al op de planning maar in afwachting daarvan werd zonet al een andere rubriek van de CSI2* competitie gereden. Er werd over een hoogte van 1m35 rechtstreeks tegen de klok gesprongen; De overwinning was voor Cyril Cools. Hij is al de hele week in uiterst goede doen en voegt nu dus een andere overwinning aan zijn palmares toe. Dit keer reed hij Tinka's Fee Sauveniere Z (v. Tinka's Boy) foutloos rond in 60,23 seconden. 

Hiermee deed hij beter dan Maksymilian Wechta die met Number One 28 (v. Numero Uno) op de tweede plaats eindigde. Het duo liet het hout onaangeroerd en finishte in 60,67 seconden. Rodrigo Bass en Caramba (v. Cornet Balou) maakten de top drie compleet. Het duo sprong een foutloze ronde en klokte af in 61,14 seconden. 

Piet Raijmakers Jr (Haya) en Jerome Guery (Nestor de Mariposa) vervolledigden de top vijf.

5-jarigen

Bij de 5-jarigen ging de overwinning naar de Fransman Max Thirouin. Hij kon in het zadel van Gabbana de Lessac (v. Eldorado de Hus) de nul behouden en klokte af in 28,59 seconden. Melanie Gelin en Lobi da Basi (v. Hotspot) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en finishten in 28,91 seconden. Kim Emmen vervolledigde de top drie. Zij reed Sure d'Elle Z (v. Sir Obolensky Z) foutloos rond in 29,41 seconden. 

Voor Frederik Wuytack (Quinta van't Klavertje Bier) en Lennert Korsten (Charlotte 123 Z) was er een vierde en vijfde plaats. 

Klik hier voor de resultaten