Bart Bles moet Duitser voor zich dulden in Youngster rubriek

Bart Bles moet Duitser voor zich dulden in Youngster rubriek

In Lier werden deze ochtend al twee rubrieken voor jonge paarden gesprongen. Bij de 6-jarige paarden ging de winst naar Harm Lahde. Hij reed de KWPN-merrie Just A Dream (v. VDL Zirocco Blue) foutloos naar de finish in 58,82 seconden. 

Hiermee bleef hij nipt Thierry Goffinet voor die op de tweede plaats eindigde. Hij reed Ioussoupov Db (v. Non Stop) foutloos naar de finish in 58,96 seconden. Abdel Said vervolledigde het podium op de derde plaats. Hij hield het hout onaangeroerd met Orelia Van't Edelweishof (v. Nabab de Reve) onder het zadel en finishte in 59,57 seconden. 

Celien Van Bylen (Diamantina Z) en Felix Hassmann (Sig Barton) vervolledigden de top vijf.

5-jarigen

Bij de 5-jarige paarden ging de winst ook naar een Duitse combinatie. Tobias Meyer en Pretty Woman vd Distelhoeve (v. Nonstop) klokte af in 28,57 seconden en liet alle balken in de lepels. Bart Bles nam met Kingston (v. Numero Uno) de tweede plaats voor zijn rekening. Zij hielden eveneens de nul op de teller en finishten in 30,89 seconden. Barry Dove en Kaspar De Tammerville (v. Cornet Obolenksy) volgden op de derde plaats.

Tobias Meyer (Cavoiro-H) en Jeroen Appelen (Princess Jvh) vervolledigen de top vijf op respectievelijk de vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten