Zilver voor Piet Raijmakers Jr. in CSI1* Grand Prix van Valkenswaard

Zilver voor Piet Raijmakers Jr. in CSI1* Grand Prix van Valkenswaard

In Valkenswaard werd zonet een 1m45 van de CSI4* competitie gesprongen. Er werd rechtstreeks tegen de klok gesprongen en Julien Epaillard toonde nog maar eens waarom hij één van de snelste ruiters ter wereld is. Hij rekende op Calgary Time (v. Old Chape Tame) om in 54,83 seconden een foutloze ronde te springen. 

Tiffany Foster was met Hamilton (v. Quadros, f. Hartwig Smid) goed voor de tweede plaats. Het duo kon een foutloze ronde achter hun naam noteren en finishte in 61,24 seconden. Pieter Clemens en Malibu de Wiqui (v. Nabab de Reve, f. Joris de Winne) goed voor de derde plaats. Het duo liet het hout onaangeroerd en finishte in 62,91 seconden. 

Sergio Alvarez Moya (Tirano) en Gudrun Patteet (Donna vd Windeweg Z) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten

In het 1m35 van de CSI2* competitie reed Diarmuid Howley naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Clover VA (v. Cormint, f. Manfred von Allwoerden) een foutloze ronde springen in 62,79 seconden. Steven Veldhuis en Gezellig (v. Lansdowne) volgden op de tweede plaats. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 63,28 seconden. Gianluca Apolloni en C-Colita (v. Colman, f. Hans Lyngvig) maakten de top drie compleet na een foutloze ronde in 65,59 seconden. 

Stephanie Valdes (Thalis de la Roque) en Christoph Konemann (Heavy vd Felixhoeve) maakten de top vijf compleet.

Voor Manon Hees (Gerry Butler) was er een achtste plaats. 

Klik hier voor de resultaten

In de Grand Prix van de CSI1* competitie zorgde Piet Raijmakers Jr. voor de beste Nederlandse prestatie. Hij rekende op Haya (v. Berlin) om in 37,27 seconden een foutloze ronde te springen. Maria Ignac del Pedregal Villobos (Larbraker) sprong naar de overwinning. Zij liet het hout onaangeroerd en klokte af in 35,55 seconden. Shimona Fraid (Dassina VA) vervolledigden de top drie.

Klik hier voor de resultaten