Wouter Enzerink schrijft de 1.35m hoofdrubriek van Kronenberg op zijn naam

Wouter Enzerink schrijft de 1.35m hoofdrubriek van Kronenberg op zijn naam

Afgelopen zondag vond er in de Peelbergen in Kronenberg een nationale wedstrijd plaats. In het 1.35m hoofdnummer van de dag verzekerde Wouter Enzerink een Nederlandse overwinning in deze twee fasen special proef. 

Wouter Enzerink en Grace Kelly (v. Casall) noteerden de snelste én dubbel foutloze omloop van 38,48 seconden en gingen dus naar huis met het goud. De Finse Johanna Mäkela en Tamara (v. Numero Uno) volgden op de tweede plaats met een tijd van 38,81 seconden. De top drie werd aangevuld door Logan Fiechter die met Sam vd Topojehoeve Z (v. Spartacus) finishte in 39,86 seconden. 

Sören Suppert (Michele) eindigde op de vierde plaats. Gilles Borgonkon (Da Vinci) werd nog vijfde. 

Snel, sneller, snelst voor Paul van Wylick in 1.25m rubriek 

Paul van Wylick kon rekenen op Harrie's Girl VW (v. Carano) om een bliksemsnelle tijd van 34,44 seconden neer te zetten in de tweede fase van de 1.25m proef. Maximilian Fritsch reed in het zadel van Kashmir la Roubine (v. Kasanova de la Pomme) in 36,53 seconden naar de tweede plek. Fritsch werd opgevolgd door mede-Duitse landgenoot Lea Ercken die met Comme On (v. Comme Il Faut) derde eindigde met een tijd van 36,68 seconden. 

Anna Dehn (Bella Bellini) nam genoegen met de vierde plek. Wouter Enzerink (Grace Kelly) sprong ook hier in de kijker en verzekerde de vijfde plaats. 

Klik hier voor de resultaten.