Vincent Geerink sterk in Oliva

Vincent Geerink sterk in Oliva

Vincent Geerink wordt knap vierde in de Gold 3-reeks. De overwinning gaat daar naar David Will. 

In de Bronze 3-reeks over 1.30 is het Aimee van Gerwen die de Nederlandse eer hoog houdt met een zesde plaats. Daar is de overwinning voor Liette Thiry.

David Will en Diego (v. Colman) winnen de Gold 3-reeks over 1.40 met een tijd van 59.74. Ze zijn zo de enige combinatie die een tijd van minder dan een minuut op de klok zet. Eerste achtervolger Spencer Roe en Flock (v. Spartacus) zet een tijd van 62.66 op het bord.

Het verschil met de nummer drie is heel wat kleiner. Harry Allen stuurt Angela de Kreisker (v. Clinton) in 62.93 over de finishlijn. 

Vincent Geerink en Gelster (v. Carthino Z) finishen in 65.56 en worden zo knap vierde. Leonie Böckmann en Label d'Amour (v. Landadel) vervolledigen de top vijf. 

Resultaten


In de Bronze-3 reeks gaat de Luxemburgse Liette Thiry met Mistinguette (v. Monte Bellino) met de overwinning aan de haal in 66.50. Sophie Stockdale en Grauffs Clear Round (v. Clearway) volgen in de ranking met een tijd van 67.02. Lisa-Mayleen Thoma en Clara 147 (v. Comme Il Faut) worden derde in 70.56.

Aimee van Gerwen eindigt met Diamond Dream net buiten de top vijf. Met de Querlybet Hero-nazaat zet ze een tijd van 73.93 op het bord. 

Resultaten