Vincent Dings blijft Belgen voor in Bonheiden

Vincent Dings blijft Belgen voor in Bonheiden

Het is Vincent Dings die op het terrein van Bonheiden naar de winst snelt in de CSI2* 1m45 competitie. In het zadel van de KWPN-er Daylight (Ustinov) zette hij er een ijzersterke tijd neer van 36.61 seconden. In totaal zagen we 16 combinaties terug voor de barrage. 

Quick results:

1. Vincent DIngs - Daylight

2. Arnaud Gaublomme - Plato de Muze Z

3. Odile Gierech - Classico van de Helle

Dings bleef zo de Belgische combinaties voor, waarbij het Arnaud Gaublomme was die zijn goedgekeurde Zangersheide hengst Plato de Muze Z (Plot Blue) in 36.90 seconden naar de tweede plaats stuurde. Odile Gierech die het hele weekend al op het podium eindigt, zien we ook vanavond terug op een derde plaats. Ditmaal in het zadel van Classico van de Helle (Clearway) en een tijd van 38.11 seconden. 

Arthur Gustavo da Silva zien we dan met Inonstop van T V Voorhof (Nonstop) op de vierde plaats terug. Hanne Mertens en haar Lennox vd Bisschop eindigen dan nog op een nette vijfde plaats. 

Gill Cools stuurt Gylord Carthago BH naar de zevende plaats, terwijl Brent Gaublomme met Coal Ila Birdavanue op de negende plaats eindigde. 

1m05

Elisha de Vos noteert in het 1m05 het beste Belgische resultaat met haar Givana van de Kornelishoeve (Vancouver d'Auvray). De Nederlandse Nadine Timmerman en haar Excavator eindigen op een zevende plaats. Lars Kersten en zijn Giwana werden nog achtste. 

Resultaten