Roelofsen, Van den Broek en Poels scoren in Grand Prix kwalificatie Opglabbeek

Roelofsen, Van den Broek en Poels scoren in Grand Prix kwalificatie Opglabbeek

In Opglabbeek werd zonet de LR van de CSI2* competitie gesprongen. Omwille van het grote aantal deelnemers werd er met twee klassementen gewerkt.  De winst in het tweede deel, ging naar Chloe Aston. Zij was met Amigo T (v. Padinus) de snelste in deze rubriek die rechtstreeks op tijd gereden werd. Het duo kon de nul behouden en klokte af in 62,79 seconden. 

Tim Hoster en Quintaro 9 (v. Quintender 2) namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij konden de nul behouden en klokten af in 68,01 seconden. Monique van den Broek en Compadre van de Helle (v. Casall) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 68,82 seconden. 

Vincent Lambrecht (Joske F) en Caroline Devos-Poels (Daisy) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten

In het eerste deel reed Benjamin Wulschner naar de overwinning. Hij rekende op Quidditsch 2 (v. Quintender 2) om in 60,24 seconden een foutloze ronde te springen. Soren Pedersen en Kan Fly namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij konden de nul behouden en klokten af in 66,26 seconden. Wilm Vermeir en Hotshot waren hier de beste Belgische combinatie. Hun foutloze ronde van 68,53 seconden leverde hen de derde plaats op. 

Karel Cox (Curiano vabn Maarle Z) en Fabienne Roelofsen (Roelofsen Horse Trucks Eldorade S) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten