Twee op twee voor Henrik Von Eckermann

Twee op twee voor Henrik Von Eckermann

In Zweden bracht de eerste 4* rubriek van de dag niet veel nieuws onder de zon. Net als gisteren tijdens de openingsrubriek, sprong de Zweedse held Henrik Von Eckermann met Hollywood V (Mylord Carthago) opnieuw naar onovertroffen goud!

Over het 1.45m hoge 4* parcours lieten tien combinaties het hout onaangeroerd, waarvan de Zweed Henrik Von Eckermann alweer de snelste was. In het zadel vande KWPN vosruin Hollywood V zette hij de chrono stil op 63.94 seconden, en torende hij met klasse boven het klassement uit. Ook Marlon Modolo Zanotelli evenaarde zijn prestatie van gisteren op Grand Slam VDL (Cardento 933) door opnieuw het zilver te bemachtigen. De Belg Olivier Philippaerts deed dan weer wel een heel stuk beter dan gisteren, en snelde met Odiena Van Berimar (Kannan) in 66.18 seconden naar het brons.

Het Zweedse publiek mocht nog een tweede maal juichen, want op plaats vier sprong nog een Zweedse combinatie in de prijzen. Stephanie Holmén stuurde de SWB vosmerrie Thelma Hastak (Heartbeat) in 67.48 seconden naar een plek net buiten het podium, voor de Brit John Whitaker en de 13-jarige Toulon zoon, Sharid. 

Vind de volledige uitslag hier.