Top tien klassering voor Kevin Jochems in Vejer de la Frontera

Top tien klassering voor Kevin Jochems in Vejer de la Frontera

Heel wat Nederlandse ruiters zijn dezer dagen afgezakt naar Spanje om daar hun paarden voor te bereiden op het buitenseizoen in eigen land. De Sunshine Tour is alweer aan haar laatste dag van week twee begonnen en Kevin Jochems is er zonet in geslaagd om zich naar een top tien klassering te rijden. 

In de Big Tour C (1m45) behaalde hij een zevende plaats met de 14-jarige KWPN merrie Bo (v. Labor'S vdl Indoradol). Ze sprongen een foutloze omloop in deze rubriek die rechtstreeks tegen de klok verreden werd en klokten af in 62,44 seconden. Dit leverde hen uiteindelijk de zevende plaats op. 

De winst in deze rubriek ging naar de Duitser Marcel Marschall. Hij reed Crystal 17 (v. Caretan) in 60,92 seconden naar de eindmeet en liet hierbij allen balken in de lepels. Charlotte Bettendorf nam met Raia D'Helby de tweede plaats voor haar rekening. Oko haar 15-jarige Selle Français merrie liet het hout onaangeroerd en finishte in 61,05 seconden. Michel Robert en Emerette (v. Diarado) eindigden op de derde plaats na een nulronde in 61,18 seconden. 

Derin Demirsoy en Dadjak ter Puttenen, een BWP ruin van Toulon, eindigden op de vierde plaats. Jake Saywel en Havinia van de Roshoeve (v. Cicero Z) eindigden op vijf.

Klik hier voor alle resultaten