Tom Schellekens wint in Vragender

Tom Schellekens wint in Vragender

Tom Schellekens houdt de overwinning thuis in Vragender. Met El-Gore-Go was hij de snelste in de CSI2* 1.35/ 


QUICK RESULT 

1. Tom Schellekens - El-Gore-Go

2. Andrea Messersi - Goldina V 

3. Tom Schellekens - Q Evannah Z




Tom Schellekens was de ruiter in vorm deze ochtend op Jumping de Achterhoek. Met El Gore GOo (v. Namelus R) won hij de proef. Met Q Evannah Z, een Quick Lauro Z-dochter, finishte hij als derde. De Italiaan Andrea Messersi neemt met Goldina V (v. Bacardi VDL) de zilveren medaille mee naar huis. 

De vierde plaats is voor de Griekse Georgia Founta. Met haar Casall-ruin Cayles finisht ze in 65.82 en blijft zo voor Sjaak Sleiderink en Eeen Witte Snoete (v. Zirocco Blue). 

Resultaten


In de CSI1* was de overwinning voor de Duitse Karl Brocks. Met zij Sithara 3, een Hunter's Scendix-dochter was hij de beste over twee fasen. Lars Kersten zit hem met Giwana (v. Baltic VDL) op de hielen. Ties Rothstegge was hier in goede doen. Met Chiquitita finisht hij als derde, met Hamelton A (v. Sheraton) als vierde. Erwin de Bruin sluit met Vigo d'Arsouilles-zoon Falco de top vijf af. 

Resultaten


In de GMB Jonge paarden finale voor 6- en 7-jarige springpaarden ging de overwinning ten slotte naar Henk Frederiks met Impian D. De Bubalo VDL-zoon, geboren in 2013 sprong de barrage foutloos in 32.63. Op de tweede plaats, met een tijd van 33.39 vinden we Zoi Snels met In the Mood HS, een I'm Special de Muze, ook uit 2013. Angelique Hoorn en Inea (v. Carrera VDL) finishen als derde met 34.42 en zorgen zo voor een top drie van zesjarige paarden. 

De vierde en vijfde plaats zijn voor zevenjarige paarden. Plaats vier gaat naar Age Flapper met Hurricane (v. Inshallah de Muze). Met 34.45 is ze de laatste foutloze combinatie in de barrage. De tijd die Henk Frederiks neerzet met de Eldorado Van de Zeshoek-ruin Harm-B is uiterst strak (31.46), maar een balk zorgt ervoor dat hij uiteindelijk vijfde staat in het klassement. 

Resultaten