TeamNL morgen als zesde van start in Nations Cup Dublin

TeamNL morgen als zesde van start in Nations Cup Dublin

Het zijn de Italianen die morgen het spits zullen afbijten in de Nations Cup van Dublin. In totaal zullen er zeven teams aan de start verschijnen. Onze Noorderburen komen als zesde in de ring. De TeamNL ruiters hebben morgen hun laatste kans om zich te plaatsen voor de finale in Barcalona. Momenteel staan zij op een achtste plaats in het klassement en de beste zeven landen zullen zich plaatsen. Italië kan hier onder meer rekenen op Lorenzo de Luca en zijn Dinky Toy v Kranenburg (Ogano Sitte). 

Het Italiaanse team zal worden gevolgd door Groot-Bittannië, dan Zwitserland, Ierland, Zweden, Nederland en Mexico. Vorig jaar waren het de Mexicanen die met de winst aan de haal gingen. 

Rob Ehrens heeft gekozen voor ervaring in zijn team. Zo zien we Gerco Schröder met Davino Q (Vingino), Willem Greve met Zypria S (Canturo), Michael Greeve met Turbo Z (Thunder vd Zuuthoeve) en Kevin Jochems met Cristello (Numero Uno). Michael Greeve maakt met Tubro Z zijn debuut morgen in de landenwedstrijd van Dublin. 

De wedstrijd start morgen om 16.00 uur Nederlandse tijd. Rob Ehrens en zijn oranje mannen moeten het Britse team achter zich houden. Indien de Britten winnen dient het Nederlandse team minimaal op een vierde plaats te eindigen om nog een ticket voor Barcelona in de wacht te kunnen slepen. 

Startlijst.