Steven Veldhuis laat alle concurrentie achter zijn in 'Prijs Equnews'

Steven Veldhuis laat alle concurrentie achter zijn in 'Prijs Equnews'

In Sentower Park ging de dag deze ochtend van start met de 'Prijs Equnews'. In deze 1m25 rubriek van de CSI1* competitie reed Steven Veldhuis naar de overwinning. Hij reed Installera Balia RS (v. Emerald) foutloos doorheen de tweede fase en finishte in 27,82 seconden. Hij was hiermee de overduidelijke winnaar. 

Dries Dekkers kwam met Gecibelle du Seigneur (v. Ensor vd Heffinck) het dichtst in de buurt. Het duo liet alle balken in de lepels en finishte in 29,23 seconden. Laurens Meynaerts en Concordia Z (v. Chiquitano Z) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 29,36 seconden.

Vera Desutter (Vandor de Mazure) en Roe Rose Lindegren Roed (Embaia M) eindigden op de vierde en de vijfde plaats. 

Andere Nederlandse klasseringen kwamen van Mart IJland (Joyful Power), Emma Bocken (Rinken Z), Siebe Kramer (Nebraska de Muze Z) , Joyce Wolters (Justin Vde) en Cheyenne Meijers (Joletta). 

Klik hier voor de resultaten

CSI2* 1m35

Noëlle van der Velde reed Haricot Verts (v. Nabab de Reve) naar de overwinning in het 1m35. Het duo liet alle balken in de lepels en klokte af in 56,30 seconden. Steven Veldhuis en Gezellig (v. Wietvot) namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij slaagden er eveneens in om een foutloze ronde te springen en stopten de chrono na 56,99 seconden. Kristian Skovrider en Special de Gamet (v. Stakkatol) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 57,69 seconden. 

Eric van der Vleuten (Djoost Again) en Fanny Blanck (Condarco) eindigden op de vierde en de vijfde plaats. 

Tamara Klop (Gaudi vd Molendreef Z) kon zich ook klasseren op de dertiende plaats.

Klik hier voor de resultaten