Skye Morssinkhof wint in Salzburg

Skye Morssinkhof wint in Salzburg

De ochtendrubrieken in Salzburg waren synoniem voor Finale. Zowel van de Small, Medium als Big Amateur Tour.

Deze laatste werd gewonnen door Skye Morssinkhof met G-Vingino-Blue. 


QUICK RESULT

1.  Skye Morssinkhof - G-Vingino-Blue

2. Josefina Goess-Saurau - Cassijo

3. Susanne Steiger - Filippa


Skye Morssinkhof zet de snelste foutloze ronde neer met G-Vingino-Blue. De VDL Zirocco Blue-zoon zet een tijd van 52.72 op de klok. Josefina Goess-Saurau houdt de eer hoog voor Oostenrijk en finisht met Cassijo (v. Crawford 5) op de tweede plek in 53.03. Susanne Steiger en Filippa (v. Carano) finishen in 53.87, ook foutloos en dat is dus goed voor de derde plek. Duitse Sabine Dunkes volgt haar landgenote op met 55.02. Die tijd zet ze neer met GK Arielle (v. Singulord Joter). Wederom voor Oostenrijk is plaats vijf. Daar zorgt Chiara-Fiorina Moser voor met Contero (v. Con Air 7). 

Resultaten Big Tour


In de Medium Tour geen klasseringen voor Nederland. Sanne Ter Haar rijd een foutloze proef in een nette tijd van 58.54. Dit zorgt uiteindelijk voor een veertiende plaats voor Ter Haar en Isagrafin. De overwinning gaat daar naar Alexandra Linda Hornakova met Casper Speed Jumper (v. Abke 4), zij finishen in 47.88. Nina Aichbichler volgt met Chamorka (v. Tangelo van de Zuut op twee, Beate Steiner en Miss Merilyn (v. Classic 2) volgen op drie. 

Resultaten Medium Tour


Een vergelijkbaar verhaal in de Small Tour, maar deze keer voor Milan Morssinkhof. Ook hij rijdt een knappe foutloos parcours in 63.91, ook hier is dit goed voor de veertiende plaats. Nika Gacnik wint de proef met Acordi (v. Corland) in 44.70. Tweede plaats is voor Gregor Schefczyk met Giada di Montefiridolfi (v. Diamant de Semilly), derde plaats voor Julia Kaltenhauser met Chiwago (v. Chinari). 

Resultaten Small Tour