Sanne Thijssen op het podium in 1.40m/ 1.45m rubriek van Peelbergen

Sanne Thijssen op het podium in 1.40m/ 1.45m rubriek van Peelbergen

In De Peelbergen kregen de ruiters zonet een stevig 1.40m/ 1.45m rubriek voorgeschoteld om hun dag mee te beginnen. Charlotte Philippe bleek in topvorm te zijn en reed meteen alle concurrentie naar huis. Met de merrie Godiva S was ze Marcus Ehning te snel af. Onze landgenote Sanne Thijssen sprong naar een mooie top drie plaats. 

Charlotte Philippe kon rekenen op Godiva S (v. Andiamo) om in 36,11 seconden de winnende tijd neer te zetten in de jump-off. Hiermee was ze Marcus Ehning te snel af. In het zadel van de ruin Priam du Roset (v. Plot Blue) tikte hij de klok af op 36,46 seconden. Sanne Thijssen en Zeppelin Blue (v. Zirocco Blue) vervolledigde het podium in een tijd van 36,92 seconden. 

Pieter Keunen (Jagger HX) zorgde voor nog sterke Nederlandse verdediging en werd vierde. Leonie Peeters (La Lou) zorgde voor een vijfde plaats. 

Andere Nederlandse klasseringen waren er voor Michel Hendrix (Hendrick's HX) en Piet Raijmakers Jr (Van Schijndel's Galetto). 

Klik hier voor de resultaten. 

In het 1.15m sprong Liv Linssen naar een eerste plaats met Lyn (v. Contendro II). Marie Schalken en Venezia (v. Cardento 933) werden knap vierde. In de rubriek voor de vijf- en zesjarigen reed Pieter Keunen met Leader HX (v. Entertainer) naar een zevende plaats.

Bij de zevenjarigen waren er ook een aantal Nederlandse klasseringen. Die gingen naar Aniek Diks (Compire Z), Dennis van den Brink (Kallas), Tom Martens (Kassidy O) en Patrick Lemmen (Pillar G). 

Klik hier voor de resultaten.