Renske van Middendorp blijft prijzen pakken in Lier

Renske van Middendorp blijft prijzen pakken in Lier

Afgelopen zondag kwamen de pony-ruiters aan de start in Lier. Op het Azelhof hield Thibaud Ebinger de concurrentie achter zich in de 1.00m hoofdrubriek. Samen met Joly's Doortje (Polsbury Pajero) bleef Ebinger als enige foutloos onder de 27 seconden.  Het duo bleef zo net geen seconde voor op Marie-Joëlle Goeminne met de BRP-ruin, Jefke Van Tabaknatie (Jumper).

Renske van Middendorp zette haar sterke prestaties van de afgelopen weken verder. De Nederlandse, loodste Funky (Calvino Z) naar de derde plaats en verwees zo Noah Tondeur met Mac de Lille en Imani De Vos met Princesse Optima (Orchid's Romario II 271) naar een vierde en vijfde plek. Douwe Avezaat volgde op de zesde plek met Wouda's Bonjour L'Amour (Orchid's Tygo) terwijl Aimee van den Berg met Conan Mc Murphy (Creston Dundee) op de zevende stek eindigde.

Ebinger snelde ook naar de eindzege in de 90cm rubriek  met Joly's Doortje. Tesse Geboers volgde met Tommy voor Chloé Hoste met de Mentos-merrie, Enjoy. Net buiten het podium stelde Renske van middendorp  zich wederom op in de prijzen. Met Thiego bleef de Nederlandse Ebinger met Sun Shine voor.