Patrick Verbakel en Aafke Timmermans regeren op Indoor Asten

Patrick Verbakel en Aafke Timmermans regeren op Indoor Asten
Op de indoor springwedstrijd Asten wist Aafke Timmermans op zondag de concurrentie achter zich te houden in de klasse ZZ. Slechts twee combinaties kwalificeerden zich voor de barrage. Daarbij sprong Timmermans naar de overwinning met Dopharma's Godfather (Eldorado vd Zeshoek).

Het duo klokte foutloos af in 31,41 seconden en bleef zo ruim twee seconden voor op Boy Peels in het zadel van Plus. Met één springfout in de basis werkte Teddy van de Rijt het podium af met Alledrings.

Zaterdag avond was de ZZ- barrage iets drukker gevuld. Van de acht duo's aan de start tikte er geen enkel het hout uit de lepels. Patrick Verbakel wist uiteindelijk de scherpste chrono te zetten. Samen met Golden Coconut (Numero Uno) bleef Verbakel nipt voor op Teddy van de Rijt, die eigenhandig het podium afwerkte.

In het zadel van Zazou (Germus R) bleef van de Rijt zichzelf voor met Allerdings. Boy Peels volgde op een vierde en vijfde plaats met respectievelijk Ceazor Z (Concord X) en Loksly van de Broekkant (Jaguar Mail).