Henk van de Pol, Malin de Vries en Ernest Kwint vieren feest op Indoor Asten

Henk van de Pol, Malin de Vries en Ernest Kwint vieren feest op Indoor Asten
Bij de riders Club Asten hield Henk van de Pol op zondag de eer aan zich. I de  klasse Z en ZZ sprong de Nederlandse springruiter met de Numero Uno-nazaat, Looyman Z naar de winst. Van de Pol volgde zichzelf op met Bitcoin onder het zadel.  Vijf combinaties  werkten de barrage foutloos af. Met ruim zes seconden verschil volgde Caroline Manders op de derde plaats in het zadel van Avanti D (Padinus).

Anna Maria Kuhlmann vervolledigde de top vijf met Julias Diamond Princess (Florencio I) op vier en Lap of Luxury (Vostok Mf) op vijf.

In de klasse M hield Malin de Vries de concurrentie achter zich. De Vries klokte als enige foutloos af in onder 31 seconden.  Samen met de Startrek-merrie, Dollar Girl bleef de amazone zo ruim twee seconden voor op Pieter Bergmans die zijn Lessing (Ludwig van Bayern) foutloos door de finish loodste in 32,67 seconden. Amber Thaens werkte het podium af met Florite (Azteca VDL).

Met eveneens twee seconden voorsprong overwon Ernest Kwint in de klasse L. Op de rug van Floyd (Singapore) bleef Kwint Ruben Heijligers (Helena R) en Aisha Van Sprang (Gigi) voor.

Uitslag