Arnold Boerekamps, Tom Martens en Johnny Stevens regeren op Kerst jumping Hermkus Hof

Arnold Boerekamps, Tom Martens en Johnny Stevens regeren op Kerst jumping Hermkus Hof
Afgelopen week verzamelden de regionale springruiters zich voor de Kerst jumping op Hermkus Hof. Slechts twee duo's waagden zich aan de hoogste rubriek. Daarbij sprong Johnny Stevens op zaterdag naar de overwinning met Luigi. Het duo wist als enige het 1.35m parcours foutloos af te werken.

Op vrijdag kwamen er zeven combinaties aan de start. Arnold Boerekamps hield toen de concurrentie achter zich met de Famtomas de Muze-nazaat, Getric van Beek. Vier duo's werkten de barrage foutloos af. Yannick Hendrikx volgde op stek twee met net geen twee seconden verschil met Goodtime (Ultimo). Het podium werd afgewerkt door Kimberley Winsingh en Calorie vh Marienshof (Clinton).

Ook in de klasse Z domineerde Boerekamps. Op de rug van SLI Quapitol (Quidam de Revel) sprong de springruiter naar de overwinning. Samen met Zeppe Blue (Chirocco Blue) strandde Boerekamps tevens op de derde plaats. Rens Spreuwenberg werkte het podium af met Forever Ivy (Zirocco Blue).

Tom Martens schreef de dag voordien de klasse Z op zijn naam. Als enige hield MArtens de chrono onder de 42 seconden met Moeskaers Quatro (Quidam de Revel). Lovise Klemetzen (Costa Date) en Annelies Boer (Fallon Nevada vd Bernsehoeve) volgden op een tweede en derde plaats.

Alle uitslagen