Raf Kooremans wint 1.45m nationale Grand Prix in Turnhout

Raf Kooremans wint 1.45m nationale Grand Prix in Turnhout

Vandaag besloot de nationale Gold League met de 1.45m Grote Prijs.  Zeven duo's kwalificeerden zich voor de herkansing, enkel de top vijf hield het over beide omlopen foutloos. Proefwinst kwam op naam van Raf Kooremans met de 8-jarige Nini van HD (I'M Special de Muze). Het paar bleef ruim één seconde voor op de concurrentie.

Tom Verduyn volgde met Nueva Epoca De Regor (Nabab de Reve) op de tweede plaats voor Laura Stotzem met de KWPN-ruin, Guitlermo (Tangelo vd Zuuthoeve). Net buiten het podium volgde Thomas De Wit met Looping (Nabab de Reve) voor Maxim Godecharle met Carlos De Cock's King Van Essene (Calido I).

Eerder snelde Melissa Zerbini met King Pika (Ogano Sitte) naar de eindzege in de 1.35m proef. Vincent Bourguignon volgde met Ingmar (C-Ingmar) voor Philippe Vanderhasselt met Cristanna Z (Cardento).

De 1.25m rubriek kwam op naam van HippoHomes-amazone, Nikki Geenens met Gazelle van de Vaelenberg (Toulon). Kim Colaers volgde met C. Amelusina R20 (Mermus R) voor Lennerd Jochems met Noortje-S (Dakar VDL).

Alle resultaten