Prachtige vierde plaats voor Frank Schuttert in LGCT Grote Prijs Berlin, Dani G Waldman snelt naar winst

Prachtige vierde plaats voor Frank Schuttert in LGCT Grote Prijs Berlin, Dani G Waldman snelt naar winst

De Grote Prijs van de LGCT viel prooi aan Dani G Waldman en haar Lizziemary (Cabri d'Elle) die ze in 39.46 seconden in de zeskoppige barrage naar de winst wist te sturen. De CSI5* 1m60 Grote Prijs van Berlijn maakte onderdeel uit van de Longines Global Champions Tour en de Longines Rankings.

Quick results

1. Dani G Waldman - Lizziemary
2. Ludger Beerbaum - Cool Feeling
3. Christian Ahlmann - Take A Chance On me Z

Het is dan Ludger Beerbaum die voor zijn thuisland zijn ijzers in het vuur gooit met Cool Feeling (Cornado NRW) die hij in 39.81 seconden naar de tweede plaats stuurde. Zijn landgenoot Christian Ahlmann maakte het vervolgens af door Take A Chance on Me Z (Taloubet Z) naar de derde plaats te sturen in 38.56 seconden en 4 strafpunten. 

Ook Frank Schuttert kreeg er helaas 4 tegen met Queensland E (Quickfire de Ferann) waardoor hij op een vierde plaats eindigde, Het is Harry Charles die met Borsato (Contendro I) kon rekenen op een vijfde plaats. 

Net buiten de top vijf eindigde Nicola Philippaerts op de zesde plaats met Katanga vh Dingeshof (Cardento). Hij kreeg in de barrage 8 strafpunten tegen. Bart Bles en Kriskras DV zien we terug op de achtste plaats. 

Resultaten