Piet van Aarle gaat winnen in het Azelhof

Piet van Aarle gaat winnen in het Azelhof

In Lier werden er op zaterdagavond twee rubrieken van de CSI1* competitie gereden om de dag af te sluiten. In het 1m20 ging de winst naar Ulrike Jochems. Zij reed C'est Elle Z foutloos rond in 29,71 seconden. Ze was met deze tijd de enige die de chrono onder de 30 seconden kon stoppen. 

Rosanne Janssen en Janeiro VHL (v. Connor) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij sprongen een foutloze ronde en finishten in 30,17 seconden. Kasper de Boeck maakte de top drie compleet. Hij reed Gerenia (v. Cantos) foutloos naar de finish in 30,26 seconden. 

Capucine Mouton (Dalton-Kiss du Ruisseau) en Marie van Cauwenberghe (FD104 A Ter Linden) eindigden op plaatsen vier en vijf. D

1m10

In het 1m10 reed Piet Van Aarle naar de overwinning. Hij reed Anyway (v. Arko's Boy Z) foutloos rond in 29,73 seconden. Rosanne Janssen en Carpe Diem K Z (v. Caleandro) sprongen naar het zilver. Zij kwamen niet in de buurt van het hout en finishten in 32,92 seconden. Louise Nyberg vervolledigde de top drie in het zadel van Troy (v. Cassini Boy Junior).

Faye Louise Vos (Hildegard) en Jade van Renterghem (Mojita van't Hulgenrode) eindigden op plaatsen vier en vijf. Pieter Stubbe (Caprice 506) eindigde op zijn beurt net buiten de top vijf op de zesde plaats.

Klik hier voor de resultaten