Opglabeek: Anouk Kort sluit de dag af met een tweede plaats in de 1.35m rubriek

Opglabeek: Anouk Kort sluit de dag af met een tweede plaats in de 1.35m rubriek

In het Sentower Park in Opglabeek kon vanavond Anouk Kort voor een tweede plaats zorgen in de CSI2* 1.30m proef. Met Ichikawa (v. Bentley) was ze in een tijd van 23,40 seconden in de tweede fase haar concurrenten te snel af. 

Lennert Hauschild en Pride 16 (v. Pizarro) waren net niets sneller en gingen met de overwinning naar huis. Het duo reed over de finish in 22,97 seconden. Omer Karaevli en Hayley (v. London) vervolledigden het podium met een tijd van 24,01 seconden. 

Plaats vier ging naar Chloe Aston (Collezione Cesaro Delano). Nathan Bull (Milton Van Vrijhern) nam de vijfde plaats voor zijn rekening. 

Klik hier voor de resultaten. 

In het 1.40m wisten John Steeghs (Google) en Wout-Jan van der Schans (For The Moment) naar een zevende en achtste plaats te rijden. John Steegs (Gomez) nam ook de tiende plaats voor zijn rekening. 

Winst was daar voor Axelle Borel en Caramel de Monts (v. Ramses du Veillon) die in 62,91 seconden de eerste plaats bemachtigden. Jennifer Pedersen en Diavoltan Old (v. Diarado) reden in 63,06 seconden naar een tweede plaats. Ada Alette Braaten Johnsen en My Way B.&V. (v. Emerald) vervolledigden in 63,68 seconden het podium. 

Plaats vier en vijf waren voor Faye Sutton (Zoey 12) en Ashlee Harrison (Charity 41). 

Klik hier voor de resultaten.