Nederlandse paarden scoren in Oliva

Nederlandse paarden scoren in Oliva

De Nederlandse springpaarden hebben van zich laten horen in Oliva. Roos Wouters' Hayley won zo de rubriek voor zevenjarigen.

De Turkse springruiter, Omer Karaevli won de rubriek voor zevenjarigen met de KWPN-merrie, Hayley (Carembar de Muze). De zwarte merrie van Glock's Londen is in eigendom van Roos Wouters. Het paar snelde naar de eindwinst in 39,17 seconden. België's Maxime Harmegnies volgde op de tweede plek met de SF-merrie, Carline d'Argouges. Het podium werd afgewerkt door Anthony Condon met Chic du Rouet (Ogano Sitte).

Bij de zesjarigen hield Alex Duffy de concurrentie achter zich met de Luidam-zoon, Mec Look At Me. Het paar klokte als enige foutloos af onder de 30 seconden. Harold Boisset volgde op een gedeelde tweede plek met de L'Arc de Triomphe merrie, Dame de Lassos.Thierry Goffinet deelde de tweede plaats met de Zangersheide-hengst, Enola Gay Of Two Notes Z (Emerald). 

Bij de vijfjarigen won Susan FitzPatrick met de Ierse hengst, Cbi Victory (Vittorio). Bethanie Knight volgde op de tweede plaats met de KWPN-hengst, Julius. Megan James volgde op de derde plek met de KWPN-merrie, Jamaica Ebh (Tangelo vd Zuuthoeve).

Alle resultaten