Nederlanders domineren in De Peelbergen

Nederlanders domineren in De Peelbergen

In De Peelbergen werden er op vrijdag naast de Grand Prix nog twee rubrieken gesprongen. Het ging om een 1m35 rubriek en een 1m25 die rechtstreeks op tijd verreden werden. 

1m35

In het 1m35 ging de winst naar Ricardo Coelho. Hij reed Emeralds Dream (v. Emerald) foutloos rond in 69,31 seconden. Ida Svensson en Casa Nova (v. Coltaire) eindigden op de tweede plaats. Zij lieten het hout onaangeroerd en finishten in 70,12 seconden. John Steeghs en Monty vd Withoeve (v. Enrico vd Withoeve) vervolledigden het podium op de derde plaats.

Tim Wilks (Loeki vh Lindehof) en Martin Sterzenbach (Lucky Luke) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening.

1m25

Lisa Candin en Blue Ivy (v. Balou du Rouet) won het 1m25. Ze sprongen een foutloze ronde in 68,56 seconden. Nick Dekkers en Indifix DZ (v. Iq du Marais) eindigden op de tweede plaats. Zij hielden de nul en finishten in 69,56 seconden. Niels Tacken (Goodwill) vervolledigde de top vijf.

Adrea Machese (Fiene 20) en Pietro Lazzaro (Jet de Diablo) namen respectievelijk de vierde en vijfde plaats voor hun rekening.

Klik hier voor de resultaten