Mirjan Horyon en Finn Boerekamp schitteren bij Green Valley Estate

Mirjan Horyon en Finn Boerekamp schitteren bij Green Valley Estate

Afgelopen weekend werd er nationaal gesprongen in het Nederlandse Deurne. Na afloop van de 1.35m hoofdrubriek kleurde de eindzege Belgisch. Katja Haep won met de 11-jarige Chanita (Caretino). Op het podium volgde Finn Boerekamp met de 13-jarige Clarimo-merrie, Snoes.


De Belgische amazone, Katja Haep was veruit de snelste met haar 11-jarige merrie. Het paar bleef net geen twee seconden voor op Finn Boerekamp met de dochter van Clarimo. Rob Van Bussel vervolledigde het podium op de rug van de KWPN-ruin, Kryptonite TCS (Entertainer).

Net buiten het podium namen de Belgische deelnemers opnieuw de overhand. Pieter De Brabandere volgde met de KWPN-ruin, It's Mumbo-Son (Spartacus TN) voor Katja Haep met onder het zadel Chupalina (Clarimo).

Girl Power op zondag

Op zondag stond de hoogste rubriek 1.30m hoog. Mirjan Horyon won na afloop op net geen vier seconden voorsprong. Samen met Jintonic (Andiamo) bleef Horyon voor op Martien Amendt met de zevenjarige Karley. Maria Madenova vervolledigde de top drie met onder het zadel No Limit van Thornesele Z (Nonstop).

Uitslag