McLain Ward en Nederlandse Faro goed voor derde winst op rij in New York

McLain Ward en Nederlandse Faro goed voor derde winst op rij in New York

Na afloop van de 1.45m Ranking rubriek bij Old Salem Farm grapte McLain nog; " nu zijn we klaar voor de Grote Prijs op zondag." Samen met Willem Greve's voormalige Faro haalde de Amerikaan op eigen terrein op zaterdag de winst in de 1.45m rubriek. 

"Op zondag wordt het een spannende barrage. Ik zal mijn oude vertrouwde HH Azur (Thunder vd Zuuthoeve) van stal halen. Ze heeft nog wel enkele eindzeges in haar mars.  Wanneer ik morgen start met rijden vertel ik haar dat ze geen me geen enkele spring meer moet bewijzen, maar als ze wil spring ik graag nog een parcours met haar."

"Ik had het geluk dat ik na Rodrigo aan de start kwam. Zijn paard is relatief nieuw voor hem, hoewel het dus een heel voorzichtig paard is, wist ik dat hij (Rodrigo Pessoa, red.) niet alle risico's zou nemen..."

Op het podium werd de Amerikaan gevolgd door Rodrigo Pesso met de 10-jarige Chili. De dochter van Consolidator werd eerder nog uitgebracht door Marlon Modolo Zanotelli. Raleigh Hiler en Cassina 64 werkten de top drie af.