Maikel van der Vleuten goed gestart in Saint-Tropez

Maikel van der Vleuten goed gestart in Saint-Tropez

In Saint-Tropez is Maikel Van der Vleuten met Beauville Z (v. Bustique) sterk gestart aan de Global Champion League. De Britt Scott Brash won met Hello Mr. President (v. Comme d'Api JR) de eerste Global Champions League. 

QUICK RESULT

1. Scott Brash (GBR) - Hello Mr. President (v. Comme d'Api JR)

2. Olivier Perreau (FRA) - GL Events Venezia d'Aiguilly (v. Diamant de Semelly)

3. Maurice Tebbel (DUI) - Don Diarado (v. Diarado).


Scott Brash won de eerste Global Champions in St-Tropez. Hij deed dit door met zijn Hello Mr. President (v. Comme d'Api JR) maar liefst vier seconden sneller te zijn dan Oliviear Perreau met GL Events Venezia d'Aiguilly (v. Diamant de Semilly). De bronzen plak was voor Maurice Tebbel met Don Diarado (v. Diarado). 

Eerste Nederlander was Maikel van der Vleuten. Hij snelde met Beauville Z (v. Bustique) naar een achtste plek in precies 78 seconden. 

In de Global Champions League sturen Marcus Ehning (Pret A Tout) en Alberto Zorzi (Cinsey) Valkenswaard United naar de leiding.  Pieter Devos en Olivier Robert (Tempo de Paban) volgen met de St Tropez Pirates op de tweede plaats voor Madrid in Motion, vertegenwoordigd door Maikel van der Vleuten (Beauville Z ) en Eric van der Vleuten (Wunschkind 19).


Resultaten