Maikel van der Vleuten beste Nederlander in hoofdnummer Opglabbeek

In Sentower Park werd zonet een 1m45 rubriek ban de CSI2* competitie gereden. In de Prijs Heatcroft Farm konden tien combinaties de nul behouden. Een barrage met tien moest dus over de winnaar beslissen.

Die winnaar werd de Duitser Christian Kukuk. Hij rekende op Quintina 9 (v. Quinton) om in 35,56 seconden naar de finish te rijden. Robinson Maupiler en Moncler van Overis (v. Kannan) volgden op de tweede plaats. Ook zij slaagden erin om de nul te behouden en finishten in 36,81 seconden. Oliver Lemmer en Ambrioso d'Alcy (v. Cabdula du Tillard) namen de derde plaats voor hun rekening na een foutloze ronde in 37,38 seconden.

Robinson Maupiler (Zandor Alpha Z) en Lorenzo de Luca (Efclatant) volgden op de vierde en de vijfde plaats.