Madee Schuttenbeld en Piet Raijmakers Jr winnen op dag twee in Kronenberg

Madee Schuttenbeld en Piet Raijmakers Jr winnen op dag twee in Kronenberg

Terwijl Madee Schuttenbeld de rubriek over 1.20m op haar naam zette met Piccolo R (v. Centauer Z) won Piet Raijkmakers Jr bij de zesjarige paarden met Marco R (v. Entertainer). 

Schuttenbeld was in het zadel van Piccolo R (v. Centauer Z) twee seconden sneller dan haar concurrentie en won de proef over 1.20m. Isabelle Roepel mocht mee het podium op en kreeg brons op EnzoDH (v. Indoctro). Kato de Smidt kwam ook nog in de top tien en eindigde op zeven met Bonmahon Silver Vixen (v. Bonmahon Silver Vixen). 

Volledige uitslag 1.20m

In de op één na hoogste rubriek over 1.30m sprong Sanne Thijssen naar de vijfde plaats met Kannan Jr (v. Kannan). Nicole Mestrom kwam op negen met Yalambi s Enrique (v. Vegas VDL) voor Mart Ijland en Kaida Cm (v. Kannan) op tien. 

Thijssen sprong over één meter nog naar het brons met Make It Happen (v. Ambler Gambler), Barbara Schreuder was goed voor zes met Hallenger (v. Baltic VDL). 

Volledige uitslag 1.30m

In de rubrieken voor jonge paarden won Piet Raijmakers Jr in het zadel van Marco R (v. Entertainer) bij de zesjarigen. Finn Boerekamp mocht op haar beurt de top vijf besluiten met High Class (v. Casall). Bij de zevenjarigen kon Manon Hees de tweede plaats grijpen in het zadel van La Nulana K (v. Douglas) maar kwam daarnaast ook nog op elf met Casalli (v. Casall). Renee de Weert stuurde La Luna B (v. Eldorado vd Zeshoek) naar een zesde plaats. 

Volledige uitslag 7YO
Volledige uitslag 6YO