Lemmen twee keer op het podium in Youngster Tour Valencia

Lemmen twee keer op het podium in Youngster Tour Valencia

In Valencia werden zonet de eerste twee rubrieken van de dag gesprongen en beide rubrieken waren voorbehouden aan de jonge paarden. Bij de 6-jarigen reed Bunoit Moeskops naar de overwinning. Hij rekende op Ofaline vh Haneweehof (v. Cardento) om in 62,72 seconden een foutloze ronde te springen. Hiermee was hij de snelste in deze rubriek die rechtstreeks op tijd verreden werd. 

Patrick Lemmen eindigde zowel op de tweede als op de derde plaats. Voor de tweede plaats rekende hij op Luigi UB, voor de derde plaats haalde hij Carlsberg RD (v. Chaleureux) van stal. Hij finishte in respectievelijk 66,76 en 67,47 seconden. 

Abbe Burchmore-Eames (Justify) en Ophelie Richard Sanchez (Eklektik des Hutiers) volgden op plaatsen vier en vijf.

5-jarigen

Bij de 5-jarigen reed Jean Sylvain Fau naar de overwinning. Hij rekende op Folie st Laurent (v. Todt Un Prince) om in 76,26 seconden een foutloze ronde te springen. Hiermee bleef hij Melissa Laenen voor die met Jax Lvp (v. Cornet Obolenksy) op de tweede plaats eindigde. Ook zij slaagden erin om de nul te behouden en klokten af in 76,37 seconden. Stanislas de Malet vervolledigde het podium. Hij kon met Flouquet du Grasset (v. Con Air) de nul behouden en finishte in 76,95 seconden. 

Joffrey Buard (Fleche de Siju) en Maylissa Paya (Figa de Gree) vervolledigden de top vijf. Voor Sanne Thijssen was er een zesde plaats. Zij rekende op Kyra-Rosa (v. Cidane) om in 80,78 seconden een foutloze ronde te springen.

Klik hier voor alle resultaten