Kronenberg: Tweede zege voor Amanda Slagter op New Year Pro Tour

Kronenberg: Tweede zege voor Amanda Slagter op New Year Pro Tour

In De Peelbergen is de New Year Pro Tour jumping bezig. Gisterenavond was het Amanda Slagter die wederom naar de overwinning wist te rijden. Nadat ze ook op donderdag het hoofdnummer won, mag ze daar nu ook de 1.45m proef bij tellen. 

Amanda Slagter kon rekenen op Candy Crush AD (v. Chacco Blue) om de winnende tijd neer te zetten van 59,10 seconden in deze proef rechtstreeks op chrono. Roy van Beek zorgde voor de Belgische driekleur op het podium. Hij reed met Chacco me Biolley (v. Chacco Blue) naar de tweede plaats in 61,65 seconden. Piet Raijmakers Jr reed met Van Schijndel's Galetto (v. Zirocco Blue) naar de derde plaats. Het duo reed over de finish in 62,47 seconden. 

Anouk De Ruijter (Dancing Nini) nam de vierde plaats voor haar rekening. Gabryella Dufour (Celebration) werd vijfde. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de 1.35m/ 1.40m rubriek werd ook rechtstreeks tegen de klok gereden. Amber Fijen bewees daar de snelste te zijn.  Met Nirvana (v. Quickfeuer) reed ze over de finish in 62,91 seconden. Voor Zweden reed Stephanie Holmen en Thelma Hästak (v. Heartbeat) naar een tweede plaats. Het duo noteerde een tijd van 63,18 seconden. Het podium werd vervolledigd door Kessy van Berlo en Erma (v. Larino) die op 63,57 seconden de klok stopten. 

Amber Fijen (Ishiblue) nam ook de vierde plaats voor haar rekening. Dave Maarse (Juanfran) werd vijfde. 

Klik hier voor de resultaten.