KNHS-Hartog Lucerne Trophy krijgt finale

KNHS-Hartog Lucerne Trophy krijgt finale

Nadat vanwege Covid-19 de oorspronkelijke finale van de KNHS-Hartog Lucerne Trophy niet door kon gaan, is er nu goed nieuws. Op 30 oktober wordt op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo een ‘open’ finale verreden van deze leuke en nuttige rijstijlcompetitie voor ponyruiters.

Combinaties kunnen deelnemen aan deze ‘open’ finale als ze voldoen aan de gestelde voorwaarden die ook al van kracht waren bij de start van de oorspronkelijke competitie. Belangrijk is dat je dit jaar maximaal 16 jaar oud bent (of wordt), en met een D-pony uitkomt in het Z of ZZ-springen.


Een combinatie mag in de periode tussen 1 januari 2020 en de finale van de KNHS-Hartog Lucerne Trophy in de klasse ZZ uitkomen. Zodra echter in deze periode gestart wordt in de KNHS Topsport Jeugdcompetitie, mag een combinatie niet meer in de KNHS-Hartog Lucerne Trophy uitkomen. Kijk hier voor meer informatie en alle bepalingen.

Naast de dagprijs voor de finalewedstrijd op 30 oktober, wordt er ook een winnaar bekend gemaakt van de eindstand, de eindstand wordt berekend over de beste twee competitiewedstrijden + de finale.

bron: KNHS.nl