Klasseringen voor Smolders en Houtzager op Franse bodem

Klasseringen voor Smolders en Houtzager op Franse bodem

In Hubside in Saint-Tropez werd zonet de laatste rubriek van de dag gesprongen. Het ging om een 1m45 rubriek die rechtstreeks tegen de klok verreden werd. 

Guery won de speedrubriek in het zadel van Eras Ste Hermelle (v. Vargas de St Hermelle). Het duo behield de nul en finishte in 64,82 seconden. Hiermee waren ze ruim sneller dan de Duitser Christian Kukuk die met de 10-jarige Balou du Rouet ruin Botaro op de tweede plaats eindigde. Kukuk sprong een foutloze ronde en finishte in 66,01 seconden. Marlon Modolo Zanotelli eindigde op de derde plaats. Met Icarus (v. Douglas) onder het zadel, sprong hij een foutloze omloop in 68,83 seconden. 

Ook Constant van Paesschen reed zich in de kijker. Hij hield de nul op de teller met Jaguar D Avontuur Ter Linden (v. Thunder vd Zuuthoeve) onder het zadel en klokte af in 69,67 seconden. Marie Demonte en Las Vegas vd Padenborre (v. Calvaro) vervolledigden de top vijf.

Harrie Smolders en Cas 2 (v. Indoctro) eindigden op de zevende plaats. Voor Marc Houtzager (Sterrehof's Edinus) was er een elfde plek.

Klik hier voor de resultaten