Kim Emmen scoort ook in Youngster rubrieken Sentower Park

Kim Emmen scoort ook in Youngster rubrieken Sentower Park

Deze middag namen de jonge springpaarden het programma in bij het Sentower Park. Voor de achtjarige paarden stonden de hindernissen op 1.35m hoogte. Daarbij sprong Juliette Faligot met Coquelicot vd Heuvelland (Catoki) naar de eindzege.

Met bijna twee seconden verschil volgde Katharina Offel op de tweede plek met Calistoga (Askoll Peter Pan). Hayley  Barnhill vervolledigde de top drie met onder het zadel Candesco (Grey Top). Het paar werd opgevolgd door de Belgische amazone Melanie Gelin met onder het zadel Alana Hero Z (Aganix du Seigneur). 

Bij de zevenjarigen won de Duitse springruiter, Richard Vogell met de Contendros 2-zoon, Codex 28. Met ruim twee seconden verschil volgde de Nederlandse amazone Kim  Emmen op de tweede plaats. Emmen zet zo haar prestaties verder, ditmaal met Naill Talbot's Tsh  First Edition (Numero Uno). De derde trede van het podium kwam op naam van Omer Karaevli met Sunset Shine Z (Spartacus TN).

Net buiten  het podium volgde de Belgische amazone Pascale Haep met de SF-merrie,  Drenaline de l'Extase (Copin Vd Broy). Ook Dieter Vermeiren stelde zich op in de uitreiking met I'm  Chouman vh Venushof. Vermeiren loodste de Indoktro-K Van 't Kattenheye-zoon naar de zevende plek.

Bij de zesjarigen snelde Elena Hietanen naar de eindzege met Apollo van de Kattevennen Z (Aktion Pur Z). Kim Emmen volgde foutloos op de vijfde plek met Lady Angeles (Los Angeles) onder het zadel. 

Alle resultaten