Kim Emmen schittert op het podium in Spanje

Kim Emmen schittert op het podium in Spanje

Opnieuw stonden de jonge paarden centraal vandaag bij de Sunshine Tour in Vejer de la Fronteira. De internationale combinaties lieten zich daarbij gelden bij de zevenjarige paarden.

Agustin Covarrubias snelde naar de eindzege bij de zevenjarigen met de KWPN-ruin, Irish Coffee (Diamant de Semilly). Het paar klokte foutloos af in 65,01 seconden en bleef zo ruim één seconde voor op Alvaro Gonzalez De Zarate met I Mose Vls (Harley). Max Routledge vervolledigde het podium in deze rubriek met de KWPN'er IV Willem (Cassini Gold). 

Ook bij de zevenjarigen won Kendra Claricia Brinkop met de 7-jarige BWP-ruin, Number One (Presley Boy). De Duitse en de Belgische ruin bleven bijna drie seconden voor op Jessica Burke met Lux A Special Lady (Lux Z). Ivan Serran Saez vervolledigde deze top drie met Femme de Pravia. 

Bij de zesjarigen domineerde de Nederlandse amazone, Kim Emmen. Emmen won met de Los Angeles-merrie, Lady Angeles. Ze volgde zichzelf op met onder het zadel Astrid's Lad (Luidam Elite). Alice Watson vervolledigde het podium met de Cinsey-merre, Cintrix du Ruisseau. 

Alle resultaten