Kim Emmen laat het Wilhelmus weerklinken in Youngster Tour Gorla Minore

Kim Emmen laat het Wilhelmus weerklinken in Youngster Tour Gorla Minore

In Gorla Minore werden er deze ochtend alvast twee rubrieken gesprongen: eentje voor 7-jarige paarden en eentje over een hoogte van 1m35. 

Bij de 7-jarige paarden werd er rechtstreeks tegen de tijd gesprongen en de Nederlandse Kim Emmen ging met de overwinning aan de haal. Zij kon in het zadel van Astrid's Lad een foutloze ronde springen in 63,50 seconden. Luca Maria Moneta en Epic namen de tweede plaats mee naar huis. Voor hen was er eveneens een foutloze ronde in 64,12 seconden. Sara Vingralkova en Joyride vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 65,76 seconden. 

Laura Renwick (Cottee) en Annina Züger (Johnson) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

In het 1m35 ging Romain Dreyfus met de overwinning aan de haal. Hij kon in het zadel van Vilbergs Classy Boy een foutloze ronde springen in 31,78 seconden. Celine Schoonbroodt zorgde voor de beste Belgische prestatie. Zij red Granada foutloos naar de finish in 32,89 seconden, wat haar de tweede plaats opleverde. Paul Estermann en Che Carina maakten de top drie compleet. Zij lieten het hout onaangeroerd en finishten in 33,54 seconden. 

Christoph Obenauer (Kleons Renegade) en Kim Emmen (Cendrillon du Ruisseau Z) vervolledigden de top vijf. 

Klik hier voor alle resultaten