Jur Vrieling springt naar tweede plaats in tussenstand Wereldbeker

Jur Vrieling springt naar tweede plaats in tussenstand Wereldbeker

Jur Vrieling staat dankzij de zesde plaats in de wereldbekerwedstrijd in Verona op de tweede plaats in de tussenstand van de FEI Wereldbeker in de Westeuropese league. Daarmee doet de ruiter van TeamNL goede zaken richting de finale in Omaha volgend jaar april.

Vrieling, die momenteel op plaats 19 staat op de FEI wereldranglijst, ging als derde van start in de barrage, waarvoor zich zeven combinaties hadden geplaatst. Een springfout op de tweede hindernis deed de kansen op een overwinning verbleken. Daarna viel er nog een balk in het zand, waardoor een topklassering niet meer mogelijk was. Het werd plaats zes voor Vrieling en daarmee 11 punten verdiende. Na de derde plaats vorige week in Lyon (15 punten) betekent dat een tweede plaats in de tussenstand na vier van de veertien wedstrijden voor Vrieling.

Na zijn topklasseringen vorige week in Lyon was er vrijdagavond wederom een uitstekende klassering voor Vrieling met de zesde plaats in het 1.55m met Comme-Laude W, de hoofdrubriek van de d

Klik hier voor de tussenstand