Jur Vrieling schittert opnieuw in Aken

Jur Vrieling schittert opnieuw in Aken

Vorig jaar won Darragh Kenny met Cacan de 1.45m Prize of Handwerk in Aken, ditmaal kwam de Grand Prix winnaar van Chantilly  als laatste aan de start.  De Ier herhaalde zijn overwinning met Cazador LS. Ook Jur Vrieling miste zijn start niet en sprong zojuist de top vijf binnen.


QUICK RESULTS
1. Darragh Kenny - Cazador LS
1. Andre Thieme - Cellisto
2. Pius Schwizer - Grand Cooper



Als laatste ruiter aan de start won Darragh Kenny met de 11-jarige Casall La Silla-zoon, Cazador LS. De Ier snoepte maar liefst ruim drie seconden tijd af van zijn opvolger.

Het 'pelotonn' van deze rubriek strandde op minder dan een halve seconde van elkaar. Andrie Thieme volgde uiteindelijk met de 13-jarige Celestrial-zoon, Cellisto. Samen met de 12-jarige KWPN-ruin, Grand Cooper (Lord Z) sprong Pius Schwizer in de 1.45m rubriek naar de derde plaats. Het duo klokte foutloos af in 66,63 seconden en bleef zo nipt voor op Jur Vrieling met Baltic VDL.

Net buiten het podium stelde Olivier Philippaerts zich op op de vijfde plaats. Philippaerts en de 10-jarige Cigaret JVH  Z (Clinton) bleven daarbij voor op Henrik von Eckermann met Forever (Tangelo vd Zuuthoeve).


uitslag