Top tien klassering voor Harrie Smolders in Londen

Top tien klassering voor Harrie Smolders in Londen
In Londen werd zonet een internationale accumulator rubriek afgewerkt. In deze 'EM Rogers LTD Father Christmas Stakes' kregen de combinaties voor elke hindernis die ze foutloos wisten te springen. Verschillende combinaties behaalde het maximum van de punten. De tijd was dus uiteindelijk doorslaggevend voor de overwinning.

Het was de Britse Laure Renwick die met de 11-jarige Con Chilli het snelste parcours aflegde. Met de Con Air zoon liet ze alle balken in de lepels en finishte in 43,88 seconden. Hiermee was ze een halve seconde sneller dan haar landgenoot William Funnell die met Billy Angelo (v. Tangelo van de Zuuthoeve) op de tweede plaats eindigde. Voor deze combinatie werd het maximum aantal van de punten genoteerd in een tijd van 44,31 seconden. Anthony Condon en de BWP-er Fiona vh Lemmenshof (v. Nonstop) vervolledigden de top drie.

Malin Bayard-Johnsson (H&M Second Chance) en Robert Bevis (Pebbles IV) reden respectievelijk naar de vierde en vijfde plaats.

Ook voor onze landgenoot Harrie Smolders was er een top tien klassering. Met de 6-jarige KWPN merrie Corrada (v. Oklund) reed hij in 54,33 seconden naar de eindmeet, goed voor een tiende plaats.

Klik hier voor de resultaten