Smolders, Schuttert en Emmen zij aan zij in top tien van eindproef CSI5* LR van Stockholm

Smolders, Schuttert en Emmen zij aan zij in top tien van eindproef CSI5* LR van Stockholm
Nadat Peder Fredricson gisteren de prachtige GCT Grand Prix van Stockholm won, rond hij vandaag ook de hele competitie af met een overwinning in de laatste proef; de Longines Ranking CSI5* 1,55m. Deze keer rekende hij op KWPN'er H&M Christian K. Voor Nederlanders Harrie Smolders, Frank Schuttert en Kim Emmen waren er mooie plaatsen in de top tien.




QUICK RESULTS

  1. Peder Fredricson - H&M Christian K

  2. Ben Maher - Tic Tac

  3. Michael Whitaker - Valmy de la Lande






Fredricson stuurde de twaalfjarige Namelus R-zoon Christian in 46,11 seconden foutloos doorheen de barrage. Dat was meteeen ook de snelste tijd, en dat leverde hem opnieuw de overwinning op. De Britten grepen de rest van de top drie; Ben Maher en Tic Tac (Clinton) werden tweede in 46,56 seconden, Michael Whitaker en Valmy de la Lande (Mylord Carthago) eindigden als derde in 46,7 seconden.

Edwina Tops-Alexander stuurde Veronese Teamjoy (Toulon) naar een foutloze vierde plaats, Mark McAuley en Valentino Tuiliere (Diamant de Semilly) zorgden voor een Ierse vijfde plaats.

Iets verder in de top tien waren de Nederlanders aan zet. Op de zevende plaats zien we Harrie Smolders met Cas (Indoctro), Frank Schuttert en Queensland E (Quickfire de Ferann) volgden op de achtste plaats, Kim Emmen en Delvaux (Chacco Blue) werden negende.

Klik hier voor het volledige resultaat.