Patrick Lemmen en Marcel Groen samen op podium van GP-kwalificatie in De Peelbergen

Patrick Lemmen en Marcel Groen samen op podium van GP-kwalificatie in De Peelbergen
Patrick Lemmen is al de hele week goed bezig in De Peelbergen, en dat was vandaag niet anders. Met de achtjarige Zapatero VDL-dochter Fascinating Fortuna wist hij in de CSI* 1,30m GP*-kwalificatie beste Nederlander te worden.




QUICK RESULTS

  1. Louise Saywell - Sharp Image (Calvados Z)

  2. Patrick Lemmen - Fascinating Fortuna (Zapatero VDL)

  3. Marcel Groen - Lennox van 't Eigenlo






In precies 59 seconden greep Lemmen zijn tweede plaats. Marcel Groen volgde hem met de zevenjarige Lennox van 't Eigenlo op plaats drie op; zij deden 61,66 seconden over het parcours.

De Britse Louise Saywell ging met de overwinning aan de haal. Zij stuurde de Calvados Z-zoon Sharp Image in 56,11 seconden foutloos rond. De vierde plaats was voor Niels Bulthuis en Genereux Fortuna (Wizzerd), Amy Duncan rondde de top vijf voor Groot-Brittannië af met Adagio II (Indoctro).

Steven Veldhuis kwam als beste Nederlander uit de bus in de CSIYH* voor vijf- en zesjarigen. Hij werd derde met de vijfjarige Installera Balia RS (Emerald van 't Ruytershof) in 57,01 seconden. Italië won met Alessandro Colombo en Cyclone de Vains (Lux Z) in 55,79 seconden, Ernesto Canseco volgde op plaats 2 met de KWPN-merrie Houlana VS (Glasgow vh Merelsnest NOP).

Joost Martens werd zesde met Homerun (Berlin), Samantha Bos ging met Coco Chanel (Connor) voor op Paul Janssen met Ici Paris. Ze werden achste en negende.

Klik hier voor alle resultaten.